mandag den 26. november 2012

Jane og John Doe...

Kender du noget til ægteparret her? Her og Fru Peberkage... Har fundet dem i en kasse gammel julepynt - men er de gamle, eller er de fra Føtesk?


torsdag den 22. november 2012

Gammelt nodepapir

Jeg finder mange mange ting når jeg er ude og købe ind til butikken. Gammelt nodepapir hænger bare IKKE på træerne, så jeg har kun kunnet finde til husbehov af det. De der gulnede nodeark, med sirlige noder og smuk grafik, og helst også med lidt patina, og gerne med flossede kanter....lovelovelove. Man kan bruge det til uendelig mange kreative ting. Nu har jeg heldigvis fundet en pæn stak gamle noder, så nu har jeg i bogstaveligste forstand så meget at jeg kan sælge af det. Heldigvis.

onsdag den 21. november 2012

Elg gevir

Elg gevirer fra Sverige er EKSTREMT dekorative. Lige nu arbejder jeg med at lægge dem på hylden i netbutikken. Har faktisk mest lyst til selv at beholde dem alle og lave en hel væg med dem...




torsdag den 15. november 2012


Paradisæbler...yndigt navn, yndige på træet, yndig i geléen....med vanille. Allways.

mandag den 12. november 2012

Nature Morte i køkkenet

Jeg har sat en gammel grøn reol ud på køkkenbordet. I den står der en gammel sommerfuglesamling, et bundt tørrede roser, et kranie fundet i vores mose (mosefund :-) og en tussegammel håndlavet bog. Nature morte i køkkenet. Lige ved siden af det musselmalede. Det er godt med kontraster.


søndag den 11. november 2012

Det vil jeg ikke undvære...

Hver morgen bliver jeg GLAD når jeg tænder stearinlys i de mørke vinduer. Og på bordet. Jeg tror aldrig jeg kommer til at fatte HVORFOR det er så hyggeligt - jeg ved bare, at når der tales om hvor farlige partiklerne kan være - så lukker jeg ørerne....for jeg VIL ikke undvære de smukke hyggeligt stearinlys.

torsdag den 8. november 2012

Kender du Syrenhortensia ?

Hver sommer springer den smukkeste syrenhortensia ud lige uden for vinduet i den ødegård vi har i Sverige. Store kaskader af dekorative blomsterklaser. Grønlige i starten, så hvide og tilsidst med toner af lilla og lyserød. J'ælsker dæleme den busk. Eller træ, er det vel. Den står lige uden for vinduet, og lyser op. Se!


Busken blomstrer i månedsvis, og som om det ikke var nok, så kan man plukke de store blomsterklaser og tørre dem i store bundter. De holder sig fint i ca. 2 år, så bliver de brune, men så er der jo også kommet nye blomster udenfor vinduet. Vi har glæde af den busk altid.



Skulle jeg vælge KUN een plante til haven, ja, så blev det SYRENHORTENSIAEN :-)
 Lige nu er det fint at plante buske i sin have...



 

 

tirsdag den 6. november 2012

Slabberas med dekorativt chokolade...

Pip Studios fantastiske ting,
et gammelt glasfad på fod,
de allersidste dahlia
OG en ordentlig bunke af det utrolig dekorative Quality Street.
Jamen mere skal der jo ikke til...vel?





søndag den 4. november 2012

For meget blå...

Jeg er i gang med at tvinge mig selv til at HOLDE OP MED at købe flere blå ting til køkkenet i den ødegård vi har i Sverige. Tapetet over de høje paneler er blåt og hvidt, så det passer selvfølgelig fint ind med blåt porcelæn etc, men jeg kan mærke at det ikke må blive for meget. Så fra nu af vil jeg snige grønligt og rødligt ind ad bagdøren, når jeg ikke kigger.....


torsdag den 1. november 2012

Alternativ dekoration i vindueskarmen

I de lande, som fx. Danmark, hvor vinduerne har dybe karme, er vi mange der kan få afløb for vores deko-trang. Jeg ææælsker at flytte rundt, flytte om og opstille alverdens ting og sager til skue i de dybe vindueskarme vores gamle gård har. I den ene vindueskarm har jeg en enkelt tingopsats på fod stående. Den er smuk med vindruer, friske figner, gamle garntrisser, røde æbler eller noget helt andet i. Man får en masse "forærende" af den skål, som også er smuk selvom den er tom...
Her kan du se det syn der mødte mig da jeg ledte efter vores lille hittekilling, Mons:

 Skålen er hans nye yndlingssted...og jeg har den allerfineste karmpynt.

Heldigvis kan han også være mere fotogen.